olgaK | Edis, 2013-05-05 22:09:27 labai,labai aciu Edituk Olgacat, gražaus, jauakaus gimtadienio Su švente, mieloji |
Editos-spalvos | Olgacat, gražaus, jauakaus gimtadienio Su švente, mieloji |
mazojira | Edis labai labai ačiū |
Editos-spalvos | mazojira su gimtadieniu kurybinio polekio!!!! |
Liole | Ačiū |
natawool | Liole, 2012-11-26 17:06:22 Ačiū, mergaitės Kaip smagu, nesitikėjau čia rasti sveikinimo, staigmena po staigmenos ir aš prisijungiu prie sveikinimų- ilgiausių metų ilgiausiųųųų.... su gimtadieniu |
olgaK | sveikinu |
Liole | Ačiū, mergaitės Kaip smagu, nesitikėjau čia rasti sveikinimo, staigmena po staigmenos |
vidosgalerija | valio valio valio šiltam, visada besišypsančiam, draugiškam, mielam, kuriančiam žmogui su gimtadieniu Liole |
irmuzele | LIOLE LIOLE LAI LAI - sveikinimai torto valgymo proga |
irmuzele | olgacat, 2012-10-23 21:19:57 o, pasirodo mane pažįsti ačiū irmuzele nors kartais buni pikciurna,bet tai tau |
olgaK | irmuzele nors kartais buni pikciurna,bet tai tau |
irmuzele | vidabara, 2012-10-23 13:47:47 AČIŪ LABAI kad ir šiek tiek pavėluotai, sveikinu irmuzele su gimimo diena siunčiu didžiuli oro bučinį ir geriausius linkėjimus |
vidosgalerija | kad ir šiek tiek pavėluotai, sveikinu irmuzele su gimimo diena siunčiu didžiuli oro bučinį ir geriausius linkėjimus |
EISI | (Nesenai uzmaciusi si puslapiuka), noriu nuosirdziai pasveikinti visus rugsejukus sveciancius Gimtadieni Mylekite, bukite mylimi, zavinciu kurybiniu ideju bei ju issipildymo! Skanaus torto |
Ona | Aš taip pat kuo nuoširdžiausiai sveikinu visas ir visus, gimusius rugsėjo mėnesį Visų norų ir svajonių išsipildymo Jums, mielieji kūryboje ir asmeniniame gyvenime |
Aidas | bitute13, 2012-09-18 06:43:43 Dėkoju Aidai ir Tave su gimimo diena |
IrenosDarbai | olgacat, 2012-09-18 08:11:02 Aciu Olgacat noriu pasveikinti visus kas švencia savo gimtadienius si menesi |
IrenosDarbai | bitute13, 2012-09-18 06:42:07 Aciu bitute13 su gimtadieniu Irena(liemene) |
olgaK | noriu pasveikinti visus kas švencia savo gimtadienius si menesi |
bitute13 | Aidai ir Tave su gimimo diena |
bitute13 | su gimtadieniu Irena(liemene) |
Aidas | vidabara, 2012-09-17 22:05:30 Ačiū Vida su gimtadieniu Aidai |
vidosgalerija | su gimtadieniu Aidai |
Kristut | Labai ačiū visoms už linkėjimus (buvau išvažiavusi,todėl vėluoju padėkoti ) |
vidosgalerija | su tortadieniu Kristute |
graziniux | daug,daug geliu,didelio burio sveciu,placiu sypsenu...su gimtadieniu Kristute |
DaliaD | Su Gimtadieniu visas, kurios gimė gražiausią vasaros mėnesį - liepą. Linkiu sveikatos, kūrybinės sėkmės, laimės !!! |
Editos-spalvos | Kristute, nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio proga - buk laiminga |
Editos-spalvos | dar karteli dideliausias ACIU |