juste | Kristina su tortadieniu |
Editos-spalvos | Kristina, kad kelias nedulkėtų ir meilė nerūdytų |
Wool-shred | Su Tortadieniu! |
olgaK | ot vsego serdca pozdravliaju!!! |
Liole | Pasveikinkime KristinaL su gimimo diena! Gražios gimtadienio dienos! |
robe-a | Su artėjančiom šventėm Ramybės ir laimės jūsų namams |
juste | Liole, 2010-12-22 10:05:14 su tortadieniu juperi Pasveikinkime Juperi gimimo dienos proga! Būk laiminga, būk sveikutė ir labai labai mylima |
irmuzele | Liole, 2010-12-22 10:05:14 Ilgiausių metų ilgiausiųųųųų Pasveikinkime Juperi gimimo dienos proga! Būk laiminga, būk sveikutė ir labai labai mylima |
Liole | Pasveikinkime Juperi gimimo dienos proga! Būk laiminga, būk sveikutė ir labai labai mylima |
KristinaL | Liole, 2010-11-26 23:01:48 bus progu, sisitiksim Ačiū Edis KristinaL, kaip čia tau to torto atsiuntus, nežinau |
Liole | Ačiū Edis KristinaL, kaip čia tau to torto atsiuntus, nežinau |
Editos-spalvos | Liolyt, tegul tavo gimtadienis būna toks pat ypatingas kaip ir tu, sveikinu |
KristinaL | Liole, 2010-11-26 10:58:50 na va, tortai nuplauke...Ačiū už sveikinimus merginos Irmuzele, neisiu aš į pensiją Taip, kad nesidžiauk |
Liole | Ačiū už sveikinimus merginos Irmuzele, neisiu aš į pensiją Taip, kad nesidžiauk |
Wool-shred | Liole, su Tortadieniu! Buk laiminga!!!!! |
irmuzele | ištikrųju tai Liolė nerealiai skanius tortus kepa..tik retokai |
KristinaL | irmuzele, 2010-11-25 23:03:26 Nejau kazkieno gimtadienis?! O torto bus?! Sveikinu su gimtadieniuku!!!! Linkiu daaaaaug maziuku TIK TAK TIK TAK...SENUČIUKE MANO MYLIMA- SU ARTĖJANČIA GIMIMO DIENA TAVE !!!! LAI LAI LAI LIOLEI PENSIJA ATEIS ANKSČIAU NEI MAN MYLIU BUČIUOJU,BUČIUOJU MYLIU |
irmuzele | TIK TAK TIK TAK...SENUČIUKE MANO MYLIMA- SU ARTĖJANČIA GIMIMO DIENA TAVE !!!! LAI LAI LAI LIOLEI PENSIJA ATEIS ANKSČIAU NEI MAN MYLIU BUČIUOJU,BUČIUOJU MYLIU |
Wool-shred | irma, 2010-11-23 15:43:49 Nors ir paveluotai,Valerija su tavo diena! p.s.gelyte fotografavo dukra Jei, kaip grazu, irma! Aciu!!! Buckis dukrytei |
Wool-shred | urte, 2010-11-22 08:25:11 Valerija,su gimtadieniu ir kuo didziausios sekmes Aciu, aciu. taip miela,malonu |
urte | Valerija,su gimtadieniu ir kuo didziausios sekmes |
Wool-shred | Merginos, dodelis jums visoms aciu!!!!!!! Net nesitykejau |
SD-Art | Valerija, nuoširdžiausi sveikinimai Gimimo dienos proga. |
Editos-spalvos | Su tavo diena, Wool Shred didelės tau sekmės |
olgaK | |
Wool-shred | Sniegena, 2010-11-20 14:48:37 Aš kaip visada dainuoju : Ilgiausių metų ilgiausųųųųų!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valiooooo, vaaaaalioooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj, aciu tau |
Sniegena | Aš kaip visada dainuoju : Ilgiausių metų ilgiausųųųųų!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valiooooo, vaaaaalioooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wool-shred | Liole, 2010-11-20 09:38:31 PASVEIKINKIME Wool_shred SU GIMIMO DIENA! Lai niekada neišblės energija sparnuota! Sveikinu Oj, Liole, aciu tau, kaip malonu |
Liole | PASVEIKINKIME Wool_shred SU GIMIMO DIENA! Lai niekada neišblės energija sparnuota! Sveikinu |
irmuzele | AČIŪŪŪŪ , nu Liole nu nesitikėjau ,nustebinot ,žiauriai malonu AČIŪŪ VISIEMS |