![]() | sveikinu ir as ![]() |
![]() | nai nai nai -kaip smagu-ačiū |
![]() | Tegul vėjas nusineša Tavo metus, tegul tortas būna skanus, tegul Tave prisimena draugai, o po dangų skraido aitvarai. Su gimtadieniu Irmužėle! |
![]() | Irmuzele, Toks trumpas lyg kelnės gyvenimas mūsų.. Vis smunka ir smunka žemyn.. Daug vargo ir triūso tenka patirti, Betraukiant tas kelnes aukštyn Su gimtadieniu, myliu ir buciuoju |
![]() | Aidas, 2011-09-19 16:18:16 SYPSOMES SYPSOMESSSS greit greit greit!!!!! Visa Lietuva sveikina su GImtadieniu Liole, 2011-09-17 16:29:41 Su Gimtadieniu! Nusišypsok! |
![]() | Liole, 2011-09-17 16:29:41 Su Gimtadieniu! Nusišypsok! |
![]() | Kristut, 2011-09-17 14:09:32 ačiūAidai, Su gimimo diena mano Drauge, Su svajonių beribių diena! Aš pašauksiu išpildymų laimę – Kad ji taptų brangia dovana. Dovanoju Tau baltąjį skrydį – Gelsvų pienių, švelnių debesų – Tegu laimės Tau nieks nepavydi. Aš linkiu Tau geriausių žmonių. |
![]() | Su Gimtadieniu! Nusišypsok! |
![]() | Aidai, Su gimimo diena mano Drauge, Su svajonių beribių diena! Aš pašauksiu išpildymų laimę – Kad ji taptų brangia dovana. Dovanoju Tau baltąjį skrydį – Gelsvų pienių, švelnių debesų – Tegu laimės Tau nieks nepavydi. Aš linkiu Tau geriausių žmonių. |
![]() | bitute13, 2011-07-31 16:31:17 Ačiukas kaip suprantu Kristut tavo gimtadienis buvo labai sveikinu tave linkiu daug kurybiniu ideju ir aisku asmenines laimes |
![]() | kaip suprantu Kristut tavo gimtadienis buvo labai sveikinu tave linkiu daug kurybiniu ideju ir aisku asmenines laimes |
![]() | graziniux, 2011-07-30 19:19:35 ačiū Mieloji tegul visos geles siandien zydi tau,tegul patys graziausi zodziai buna skirti tau,buk laiminga,su Gimtadieniu |
![]() | tegul visos geles siandien zydi tau,tegul patys graziausi zodziai buna skirti tau,buk laiminga,su Gimtadieniu |
![]() | JuoDa, 2011-07-30 11:41:07 labai ačiū kaip man patinga paveikslėlis šis,ką nors tokio planuoju papiešti ...lai ši diena dovanoja mažą stebuklą, Kristut |
![]() | ...lai ši diena dovanoja mažą stebuklą, Kristut ![]() |
![]() | irmuzele, 2011-07-30 09:45:50 Ačiū Irmužėl, šiandien tik dovanėlę išvyniojau,kaip liepei, nuostabaus grožio sagė- AČIŪ didelis tau, man labai patiko Ačiū Liole KRISTUT-ilgiausiu metu ilgiausiuuuuuu-MYLIU BUCIUOJU BUCIUOJU MYLIU su torto valgymo diena |
![]() | Su Gimimo diena!!! |
![]() | KRISTUT-ilgiausiu metu ilgiausiuuuuuu-MYLIU BUCIUOJU BUCIUOJU MYLIU su torto valgymo diena |
![]() | Kristut, 2011-07-28 18:48:53 aciu pupa Su Gimimo diena Edita |
![]() | Su Gimimo diena Edita ![]() |
![]() | JuoDa, 2011-07-28 13:33:49 aciu, Daivute Miela Edis, gražiausi sveikinimai ir nuoširdžiausi linkėjimai |
![]() | Miela Edis, gražiausi sveikinimai ir nuoširdžiausi linkėjimai ![]() |
![]() | irmuzele, 2011-07-27 20:25:16 Aciuka Irmuze siandien ispakavau dovana, ACIUUUUUUUUUUU EDIS- su tortadieniu!!!!!!! valioooooo!!!!! |
![]() | EDIS- su tortadieniu!!!!!!! valioooooo!!!!! |
![]() | Ačiū už sveikinimus, mielosios,atsiprašau, kad tik dabar juos pamačiau , bet supratau, kad labai smagu kai kuriuos dalykus pasitaupyti ateičiai |
![]() | Su Gimtadieniu! |
![]() | Prisijungsiu prie Irmužėlės ir pasveikinsiu Velasyte: kad žydėtum kaip gėlelė, kad spindėtum, kaip saulelė, kad vaikučiai neniurzgėtu ir vis bučiniais apipilinėtų |
![]() | VELASA- ilgiausių metų ilgiausių!!!! ir valio valio valio valiooo!!!!!! su tortadeiniu-myliu bučiuoju ,bučiuoju myliu |
![]() | Su gimtadieniu auksarankės!!!! |
![]() | Prisidedu prie sveikinimų Blansyte, Egle - su tortadieniu! |