![]() | Eglute, 2012-10-24 19:53:27 Per Nustatymai, ištrini sena nuotrauką, įkeli nauja ir išsaugai, sekmės Sveiki. galima sakyti esu naujokė ir man kilo vienas klausimėlis. Kaip galima pakeisti profilio nuotrauką? |
![]() | Sveiki. galima sakyti esu naujokė ir man kilo vienas klausimėlis. Kaip galima pakeisti profilio nuotrauką? |
![]() | vidabara, 2012-07-12 12:09:08 UP, 2012-07-12 07:29:38 Sveiki Norėčiau dalyvauti konkurse "Kartša vasara" įkeldama savo kūrybos papuošalus. Nerandu, kaip tai padaryti konkrečiai. Supratau, kad aš įkeliu naują dirbinį.O ką dar padaryti, kaip jį pažymėti, jei noriu, kad jis dalyvautų konkurse? norėdami dalyvauti konkurse darbelį įkelkite per veltinis.lt kategorija konkursas "Karšta vasara", o ne per dirbinys.lt, piešinys.lt, siuvinys.lt... sėkmės Ačiū |
![]() | UP, 2012-07-12 07:29:38 Sveiki Norėčiau dalyvauti konkurse "Kartša vasara" įkeldama savo kūrybos papuošalus. Nerandu, kaip tai padaryti konkrečiai. Supratau, kad aš įkeliu naują dirbinį.O ką dar padaryti, kaip jį pažymėti, jei noriu, kad jis dalyvautų konkurse? norėdami dalyvauti konkurse darbelį įkelkite per veltinis.lt kategorija konkursas "Karšta vasara", o ne per dirbinys.lt, piešinys.lt, siuvinys.lt... sėkmės |
![]() | Sveiki Norėčiau dalyvauti konkurse "Kartša vasara" įkeldama savo kūrybos papuošalus. Nerandu, kaip tai padaryti konkrečiai. Supratau, kad aš įkeliu naują dirbinį.O ką dar padaryti, kaip jį pažymėti, jei noriu, kad jis dalyvautų konkurse? |
![]() | Auksine, 2012-03-04 18:37:52 atsiversk veltini,paspausk ikelti darba,nurodyk minkstas ir pukuotasLaba, gal pasakys kas kaip ideti rankdarbi i konkursa? |
![]() | Laba, gal pasakys kas kaip ideti rankdarbi i konkursa? |
![]() | Nojura- čia pasveikti neįmanoma smagu kad prisijungei -kurk, bendrauk ,rodykis plepėk |
![]() | Sveika , Nojura, atvykus į mūsų ligoninę Malonaus bendravimo! |
![]() | sveika prisijungus, kiekvienas čia serga vis kitomis "ligomis", kurios turi vieną bendrą vardą - kūryba |
![]() | golgol, 2012-01-05 16:57:15 Labai pralinksminot savo diagnoze Nuraminsiu,mes visi cia sergam Sveikos mergaitės aš dar tik pradedu šildyti kojytes, tad norėtusi prisijungti prie jūsų. Esu ligonis, diagnozė-mezgimas. Mano galvoje tiek visokių įdėjų,kad keliems gyvenimams užtektu, tad mielai jomis pasidalinčiau,o ir iš jūsų pasimokyčiau, nes tobulėjimui ribų nėra. |
![]() | Sveikos mergaitės aš dar tik pradedu šildyti kojytes, tad norėtusi prisijungti prie jūsų. Esu ligonis, diagnozė-mezgimas. Mano galvoje tiek visokių įdėjų,kad keliems gyvenimams užtektu, tad mielai jomis pasidalinčiau,o ir iš jūsų pasimokyčiau, nes tobulėjimui ribų nėra. |
![]() | Sveiki, matau naujokių čia ir daugiau (be manęs), kaip smagu, kad ne viena aš čia tokia varna ir nieko dar nežinau Tad gal būtų kokia protingesnė už mane mergytė ir paaiškintų man, kodėl neina įkelti man savo darbų nei nuotraukų, nei aprašymų? Labai lauksiu atsakymo arba pasiūlymų į asmenines žinutes, nes nemanau, kad vėl rasiu šitą forumo dalį Ačiū |
![]() | Malonu,kad mūsų daugėja sveika atvykusi |
![]() | Sveika prisijungus, Zemuogiupievele. Malonu susipažinti |
![]() | Sveiki jau kurį laiką talpinu savo darbelius pas jus, bet taip ir neprisistačiau, esu kaunietė, pagal specialybę tapytoja, tad labiausiai mane domina piesinys.lt, bet žaviuosi ir kitomis technikomis, dar senų senovėje išbandžiau velninį, įvairius kitus rankdarbius, juk taip gera pasikrapštyti |
![]() | uogele, 2011-05-19 13:14:47 sveika prisijungus draugauk ,bendrauk ,plepėk sveiki as cia taip pat beveik naujoke ))) ir cia tikrai labai smagu |
![]() | sveiki as cia taip pat beveik naujoke ))) ir cia tikrai labai smagu |
![]() | sveikos visos naujai prisijungusios ;D |
![]() | Sveika prisijungus Ingriada |
![]() | Sveiki, radau šį tinklalapį seniai, bet tik dabar pasiryžau prisijungti. Iš tiesų, matant tiek daug nuostabių, kūrybingų auksarankių, norisi tobulėti, nepasiduoti. Linkiu visiems kūrybinės sėkmės! |
![]() | Sėkmės kūryboje! Sveikos prisijungusios |
![]() | džiugu kad mūsų gretos didėja sveikinam naujokes ir laukiam darbelių |
![]() | lolita09, 2010-09-09 15:19:51 SEKMES! visoms naujokems!prie naujokių jungiuosi ir aš |
![]() | prie naujokių jungiuosi ir aš |
![]() | puiku kad esat draugiskas kolektyvas pyragu - jei reiks ir bus |
![]() | Lira drasiai ,bendraujam plepam tariames ir klausinejam daugmaz draugiskas kolektyvas-kuo daugiau bendrausi tuo smagiau bus o jei pasisiulysi pyragu savo keptu pavaisint tai ir i namus sugriusim |
![]() | Sveika prisijungus, Lira |
![]() | sveiki visi as cia irgi dar zalias tikiuosi kad pasidalinsim visi ziniomis su tokiais pat zaliais |
![]() | irmuzele : Labai malonu, kad atkreipėte dėmesį į mano šauksmą vien tai man didelis pliusas ir širdelės paglostymas iš tikrųjų parašius čia sulaukiau komentarų ir esu patenkinta truputį:0 o žinai kaip su ta kantrybe būna,,, |