Forumas | Pokalbiai bendromis aktualiomis temomis | Esu naujokė..

irmuzeleirmuzele
DRUGELIUX-neskubek-perziuresim,galbut pakomentuosim,kantrybes darbeliu cia begalybe DALE-tam forumas ir isteigtas kad kas tik gali ir supranta pagelbetu patarimais ir prikibimais klauskit,bendraukim-drasiau
apsivelesapsiveles
dale, 2009-08-19 23:58:03
Labutis, ar nebutu galima istegti toki kamputi pradedanciom, arba pvz. jaunosioms velejoms.? Yra juk kurios tik bando velti, tik pradeda, na o patobulejusios arba jau profes toje srityje galetu pagelbeti patarimais (ir ne tik) sioms ,,mokinukems;;. Na atoks mano pasiulymas. Tiesiog viena tokia ,,asaba;; noretu prisijungti, bet sako juk mano darbeliai dar tokie blankus, tai ir kilo tikia mintis, pvz. ir as pati noreciau pabandyti

Tikriausiai būtų nemažai nesusipratimų, nes nedaugelis norėtų būti dalyje "naujokai"... po to atsirastų problemų perkeliant ne tokius gerus darbus į tą sritį... Jei tik yra noro, darbus reikia kelti, o atėję patys išsirenka ką žiūrėti, gerus darbus, pradedančiųjų ar mylimų autorių Beje, bendram kataloge ryškiau matysis skirtumai tarp gerų ir ne tokių gerų darbų, o tai jau stimulas tobulėti
apsivelesapsiveles
drugeliux, 2009-08-19 14:17:33
Esu truputį nuliūdusi, kad nesulaukiu nei vertinimų nei komentarų, nes nežinau ar gerai darau ar gražiai ir pan
nes čia mačiau daug labai kūrybingų ir profesionalių žmonių, kurie galėtų pasidalinti savo patirtimi, kritika ir komentarais

aš pasižiūrėjau man darbai patiko, gražūs.. kažkių tokių labai labai super išskirtinių sprendimų gal nepastebėjau, bet šiaip labai tvarkingi ir simpatiški
Dėl foto, atsivertęs kelias nuotraukas žadėjau jus paminėti kaip pavyzdį, tačiau peržiūrėjus visas.. yra truputį paplaukusių vaizdų, nors ties paskutinėmis matosi, jog buvo pasistengta
drugeliuxdrugeliux
Esu truputį nuliūdusi, kad nesulaukiu nei vertinimų nei komentarų, nes nežinau ar gerai darau ar gražiai ir pan
nes čia mačiau daug labai kūrybingų ir profesionalių žmonių, kurie galėtų pasidalinti savo patirtimi, kritika ir komentarais
LioleLiole
drugeliux, 2009-08-18 16:54:35
Labas visoms. aš irgi čia naujokė

Sveika Smagaus tau buvimo čia
drugeliuxdrugeliux
Labas visoms. aš irgi čia naujokė
irmuzeleirmuzele
vasarele, 2009-05-27 21:14:51
Labsai tau aciu nesinervuosiu ir stengsiuos parodyti idomiu darbeliu savo zinoma
aha vat ir isrisom-nori but graziausia!! labai lauksim-smagu kad musu gretos dideja,sekmytes kuryboje !
irmuzeleirmuzele
vasarele, 2009-05-27 10:30:45
sveikos. as ir naujoke. baigiau floristika ir man patinka visokius daryti darbelius
labas mergyt,smagu kad istojai i linksmuju isradinguju kluba,sekmes kuryboje ir tikimes pamatyt rezultatus ir vienintele pastaba
nesinervint kad ir kokiu komentaru sulauktum nes nervai groziui kenkia
LioleLiole
*Laauurra*, 2009-05-18 15:38:03
na, as veliu t. y. trinu mazdaug apie 15 min. Tada nuskalauju ir vel trinu apie 15 min., vel nuskalauju ir vel trinu. ir viskas. O kaip reikia?

Tai velk kokias 2 valandas. arba gali 3. Tai bus glotnu
LioleLiole
*Laauurra*, 2009-05-06 19:55:06
Sveikos gyvos, pagaliau ir aš prisijungiau.
Noriu paklausti. Kaip reikia, ar kiek reikia velti, kad veltinis gautūsi ypač glotnus, nes kai kurios pvz. tapkutės tokios lygios būna, atrodo kaip medžiaginės. Ar čia nuo vilnos priklauso? ar čia kokom mašinom velia, nes nu man niekaip taip nesigauna kad ir kiek aš laiko velčiau. Ačiū už atsakyma.

O kiek laiko veli?
irmuzeleirmuzele
jovi99, 2009-05-01 16:54:38
Sveikos esu nauokele taip pat dar ir darbu savo neturiu bet esu uzsidegusi ta mintim kad tuoi pradesiu kuurti tik dabar ieskau kur ir kaip pigiau reikmenu galeciau gauti gal kas padetu?
kokiam mieste gyveni mergyt ? pagrinde perku internetu, ar Rietavo turguj, gyvenu Kaune tai daug visokiu gerybiu galima nusipirkt urmo bazeje
irmuzeleirmuzele
sveikos 'naujokes' as tai jau turbut senioke skaitausi nors esu cia tik keleta menesiu,labai smagu kad vis jungiasi nauji nariai,smagaus darbo ir dar smagesnio bendravimo !
LioleLiole
Sveika Dangek, nukeliavus iki forumo
Sveika prisijungus Eirera Malonaus bendravimo ir sėkmės kūryboje
EireraEirera
Labas visoms Esu naujoke, eirera,esu toli nuo namu, jau 7 metai kaip gyvenu airijoj,netycia uzėjau i veltinio puslapi ir labai susidomejau Jusu nuostabiais darbais.pabandziau nuvelti batukus ir ikėliau, bet padariau klaidų. Yra ,,siūlės,,ir raukslės. Būtų smagu pabendrauti su Jumis
dangekdangek
aš čia tait pat neseniai, ale va iki forumo vis nedaėjau...
robe-arobe-a
Šiandien aš prisijungiau prie jūsų būrio.Sveikinu su gražiais darbeliais.Visiems linkiu daug naujų idėjų.
irmuzeleirmuzele
sveikos merginos smagu kad musu gretos dideja,sekmingu darbeliu ir smagaus bendravimo !
LioleLiole
krislele, 2009-04-19 18:16:26
Sveiki visi, as ir naujoke, priimsit i savo rata?

Sveika Junkis drąsiai
LioleLiole
Justiniukas, 2009-04-18 21:01:28
Sveiki. As irgi naujoke. Turbut maziausia veljeja.

Sveika įstojus į vėlėjų gretas Justiniuk
JusteeJustee
Sveiki. As irgi naujoke. Turbut maziausia veljeja.
zivilevzivilev
Aciu labai,nekantriai lauksiu
irmuzeleirmuzele
Zivilev--as irgi ne ka daugiau turiu-neskubek ir nenorek, pati dairykis, vertink, plepek-sulauksi,turek kantrybes,beto pakankamai sudetinga perziuret ir pakomentuot visu darbelius juk ju cia begalybe kantrybes
zivilevzivilev
Labukas,as jau menesiuka kaip cia...bet liudnoka..nes nesulaukiu jokiu komentaru apie darbelius,ir nesuprantu,gal jie nepatinka niekam???
irmuzeleirmuzele
Terez-labas-o tu mergyte ar berniukas ?
LioleLiole
Terez, 2009-03-25 19:02:54
sveiki

Sveika
irmuzeleirmuzele
labas Violeta ziurek, plepek, draugauk !!
LioleLiole
Sveika Violeta . Smagu, kad prisijungei prie mūsų
VioletaVioleta
Sveikos. Aš Violeta. Naujokė čia visai. Tikiuosi susirasti bendraminčių.
LioleLiole
Gida, 2009-03-10 13:34:54
Sveiki, aš irgi naujokė. Įkėliau vieną darbelį, reikėjo aprašymo, bet jo nesimato. ir kitų autorių darbelių aprašymų nematau, kaip juos pažiūrėti?

Sveika prisijungus Aprašymas matosi, pelyte užėjus ant dirbinio nuotraukos
GidaGida
Sveiki, aš irgi naujokė. Įkėliau vieną darbelį, reikėjo aprašymo, bet jo nesimato. ir kitų autorių darbelių aprašymų nematau, kaip juos pažiūrėti?