robe-a | Su gražia diena matau jau merginos neria eglutei papuošaliukus dar tik liepa- kur skarelės,bliuzelės,sijonukai |
robe-a | JuoDa klausė 'ar sudėtinga apnerti karoliukus'.Manau,kad svarbiausia- pabandyti,nepabandęs nieko neišmoksi skyrelyje 'SCHEMOS' yra MIMoZos įdėta nuoroda,kaip apnerti karoliuką |
robe-a | Idėja kartais ateina visai netikėtai staiga šauna kokia mintis-ir puolu ją įgyvendinti.Šiaip prasidėjo viskas nuo apnertukų:buvo bumas Ir aš užsidegiau karoliukų apnėrimu.Tik turbūt man vienai linas patinka nerandu bendraminčių |
Liole | O idėjas semiesi, kombinuoji pati ar kaip? |
robe-a | Ir aš pradėjau mokykloje nuo pynutės nėrimo po to nėriau servetėles...,buvau rimtai užsiėmus siuvimu... Nėrimas buvo tik laisvalaikio užsiėmimas vasarą prie jūros:įsimeti vąšelį,siūlų kamuoliuką... ir guli pleže Dabar tris metus esu 'rimta' nerėja pasinėriau į motyvų nėrimą |
Liole | Ačiū labai robe_a, bet tikrai labai retai neriu. Išmokau mokykloje ir 10 metų vąšelio į rankas nebuvau paėmusi. Tik kai pradėjau mamauti,prisiminiau ką kažkada mokėjau Iš pradžių nėriau iš galvos, dabar schemutę paisiimu, lengviau Nedaug ir dabar neriu O tavo koks nėrimo kelias? |
robe-a | Liole, 2009-06-15 22:57:36 Tai matyt išvarvinu akis prie PC, tai vėlai vakare jau nerti sunku Dažniausiai neriu pirmoje dienos pusėje. pažiūrėjau tavo nertas kepuraites,labai gražiai tvarkingai nunerta.Matau,kad šį darbelį gerai įvaldžius,gali nunerti ir užsimerkus |
robe-a | Rankdarbiai turi teikti džiaugsmo Aš anksčiau labai daug mezgiau virbalais,bet pradėjo varginti. Todėl perėjau prie man malonesnio ir lengvesnio nėrimo,nerdama net pailsiu |
Liole | Tai matyt išvarvinu akis prie PC, tai vėlai vakare jau nerti sunku Dažniausiai neriu pirmoje dienos pusėje. |
robe-a | Tai matau,kad forume vidurnakty lankaisi aš tai jei ką užsidegu pabaikt,tai ir dar ilgiau sėdžiu |
Liole | Naktį nerti tai be šansų, ir su akiniais sunkiai matau |
robe-a | Jei nersi naktį,tai geriau storesni siūlai Aš neriu įvairiais siūlais,priklauso su kuo derinu. Lengviau ir greičiau apsineria storesniais:linu,irisais,bet gaunasi ir didesni rutuliai. Sunkiausia-plonais šilkiniais siūlais,tačiau galima apnerti net ir mažus karoliukus. |
Liole | robe-a, 2009-06-14 19:14:20 brrr...šalta...geriau einam prie praktinių užsiėmimų http://www.yoshta.com/2008/01/2.html Smagu, kad turim savo pamokėlę nereikia mums kitur žvalgytis O kokį geriau pasirinkti siūliukų storį apnertukams? |
robe-a | brrr...šalta...geriau einam prie praktinių užsiėmimų:čia yra parodytas karoliuko apnėrimas iš vidinės pusės http://www.yoshta.com/2008/01/2.html |
irmuzele | robe-a sokam i botus ir varom per balas!! jegine siandien dienele |
robe-a | Šiandien niūroka diena,nelabai tinkama kūrybai.Tai galima pasiieškoti idėjų,sėkmės |
Liole | Ačiū labai robe_a Fainai kaip, kažką atrasiu naudingo. Ačiū |
robe-a | Trumpam prisėdau panaršyti.Suradau tau Liole,pasižiūrėk gal rasi gerų idėjų http://club.osinka.ru/topic-40577 |
robe-a | Gaila vaikiškų schemučių neturiu,mano dukra jau vienuoliktokė,tai Žinoma,kaip visos naršau internete,auksarankėms daug skirtų lietuviškų tinklapių, daug galima sužinoti ir pamatyti forumuose.Labai geras rusų forumas: http://club.osinka.ru/viewforum.php?f=12 |
Liole | robe_a, o Tu gal turi berniukų kepuryčių schemučių? O iš kur imi pavyzdžius, nėrimo schemas? Gal žinai gerų puslapių internete? |
robe-a | Tikrai taip,motyvų jungimas-tai jau darbas. O kantrybės reikia atliekant bet kokį rankdarbį,o kartais tenka ir ardyti. |
Liole | robe-a, 2009-06-12 16:45:43 Smagu Man nėrimas-tai malonumas,o kartu ir poilsis vakarais. Smagiausia man nerti įvairius motyvus,o po to iš jų ką nors sukurti Bet tas sujungimas man labiausiai kantrybės reikalaujantis darbas |
irmuzele | hm..kaip jumi gerai-man nerimas nervu ir kantrybes isbandymas...o jei jau nepasiseka tada sakes verkt norisi jei reik isardyt nors viena eilute.. |
robe-a | Smagu Man nėrimas-tai malonumas,o kartu ir poilsis vakarais. Smagiausia man nerti įvairius motyvus,o po to iš jų ką nors sukurti |
Liole | Nėrimo vąšeliu techniką žmonės žinojo labai senai. Gilioje senovėje buvo neriama žuvies kaulu, panašiu į vąšelį, iš ilgos žolės, odos atraižėlių. Pirmykštis žmogus nėrė tinklus, virves. Nėriniai populiaru ir dabar. Retkarčiais neriu ir aš. Man tai prilygsta meditacijai . Smagus, nesunkus darbelis |