Forumas | Nerinys.lt - nerti rankdarbiai | Nėriniai iš atskirų motyvų

robe-arobe-a
Vasarą nėra laiko dideliems darbams, tad galime pažaisti mažais nėrinukais
dabar prisinersime gėlyčių, kvadratėlių... o jau žiemą ilgais vakarais ką nors sugalvosime

robe-arobe-a
Dovanų idėjos mamai, močiutei nesunku, greitai, reikalingas daiktas

robe-arobe-a
bastinga - puikios suknelės. Man lanai patinki irlandiški nėriniai, nuostabūs Miroslavos darbai
http://www.flickr.com/photos/34932897@N07
KristinaLKristinaL
JEGELE... labai grazu!!!!
SD-ArtSD-Art
bastinga, 2010-04-12 09:10:24
Noriu parodyti savo darbą-suknelę, kurios viršus surinktas iš atskirų motyvų.
Nuostabios sukneles
robe-arobe-a
man taip pat labai patinka smulkus nėrimas, tik sujungimas truputį muša malonumą
prisirenku idėjų, susidėlioju... dar vis laukia savo eilės
barkauskebarkauske
robe-a, 2009-12-15 11:21:08
Iš siūlų likučių galima net meno kūrinius sukurti,bet žiemą svarbiausia,kad būtų šilta

Aš irgi paskutiniu laiku susidomėjau tokiais neįprastais dalykėliais (susidomėjau - įsijungė kaupimo instinktas :laugh Taip pat labai įdomus yra airiškas nėrimas, tik kad to laiko vis nėr...
robe-arobe-a
Iš siūlų likučių galima net meno kūrinius sukurti,bet žiemą svarbiausia,kad būtų šilta

robe-arobe-a
Dar keliu kostiumo idėjų, laukiam sniego ir Kalėdų

robe-arobe-a
vienam tokius darbus padaryti neįmanoma,reikia geros kompanijos
JuoDaJuoDa
tiesiog neįtikėtinus stebuklus sugeba sukurti rankos...
robe-arobe-a
Truputis iš parodinio meno, kasdienai nelabai bet sukelia įvairių minčių ir idėjų

robe-arobe-a
Didelė skraistė ar šalis ne tik šildo, bet ir puošia

robe-arobe-a
Dar vienas puikus komplektukas darganotam orui ir pačiai šilta ir rankelėms
robe-arobe-a
Jau visai atvėso, tad reikia ir šilčiau apsirengti šilta skraistė tikrai tiks tokiu oru

robe-arobe-a
Neriant ar mezgant visada lieka siūlų likučiai, tad neriant detales galime juos sunaudoti
Dar vienas originalus šalikėlis iš kvadratų
robe-arobe-a
Neriant paskutinę motyvo eilutę, galima iškarto prinerti prie kito,tada nereikės siūti.
Dar vienas būdas - paimti storesnius siūlus ir nunerti didesnius motyvus Neriančiom servetėles, originalus pasiūlymas
LioleLiole
Labai gražūs nėriniai sujungti iš atskirų detalių. Šiame darbe sunkiausia viską apjungti. Kantrybės reikalaujantis darbas
robe-arobe-a
Nunėrus kelias gelytes, ratelius ar kvadratus, galima pasidaryti originalų šalikėlį.
Panašų nešioju pati. Galima priderinti ir prie trikotažo, ir prie kostiumėlio...
robe-arobe-a
Nėrimo būdų yra daug, aišku be vąšelio neapsieisi Man patinka nerti atskirus motyvus.
Ir iš jų galima daug gražių darbelių pasidaryti. Rudenėja, tad siūlau kelis lengvus šalikėlius.