robe-a | Vasarą nėra laiko dideliems darbams, tad galime pažaisti mažais nėrinukais dabar prisinersime gėlyčių, kvadratėlių... o jau žiemą ilgais vakarais ką nors sugalvosime |
robe-a | Dovanų idėjos mamai, močiutei nesunku, greitai, reikalingas daiktas |
robe-a | bastinga - puikios suknelės. Man lanai patinki irlandiški nėriniai, nuostabūs Miroslavos darbai http://www.flickr.com/photos/34932897@N07 |
KristinaL | JEGELE... labai grazu!!!! |
SD-Art | bastinga, 2010-04-12 09:10:24 Nuostabios suknelesNoriu parodyti savo darbą-suknelę, kurios viršus surinktas iš atskirų motyvų. |
robe-a | man taip pat labai patinka smulkus nėrimas, tik sujungimas truputį muša malonumą prisirenku idėjų, susidėlioju... dar vis laukia savo eilės |
barkauske | robe-a, 2009-12-15 11:21:08 Iš siūlų likučių galima net meno kūrinius sukurti,bet žiemą svarbiausia,kad būtų šilta Aš irgi paskutiniu laiku susidomėjau tokiais neįprastais dalykėliais (susidomėjau - įsijungė kaupimo instinktas :laugh Taip pat labai įdomus yra airiškas nėrimas, tik kad to laiko vis nėr... |
robe-a | Iš siūlų likučių galima net meno kūrinius sukurti,bet žiemą svarbiausia,kad būtų šilta |
robe-a | Dar keliu kostiumo idėjų, laukiam sniego ir Kalėdų |
robe-a | vienam tokius darbus padaryti neįmanoma,reikia geros kompanijos |
JuoDa | tiesiog neįtikėtinus stebuklus sugeba sukurti rankos... |
robe-a | Truputis iš parodinio meno, kasdienai nelabai bet sukelia įvairių minčių ir idėjų |
robe-a | Didelė skraistė ar šalis ne tik šildo, bet ir puošia |
robe-a | Dar vienas puikus komplektukas darganotam orui ir pačiai šilta ir rankelėms |
robe-a | Jau visai atvėso, tad reikia ir šilčiau apsirengti šilta skraistė tikrai tiks tokiu oru |
robe-a | Neriant ar mezgant visada lieka siūlų likučiai, tad neriant detales galime juos sunaudoti Dar vienas originalus šalikėlis iš kvadratų |
robe-a | Neriant paskutinę motyvo eilutę, galima iškarto prinerti prie kito,tada nereikės siūti. Dar vienas būdas - paimti storesnius siūlus ir nunerti didesnius motyvus Neriančiom servetėles, originalus pasiūlymas |
Liole | Labai gražūs nėriniai sujungti iš atskirų detalių. Šiame darbe sunkiausia viską apjungti. Kantrybės reikalaujantis darbas |
robe-a | Nunėrus kelias gelytes, ratelius ar kvadratus, galima pasidaryti originalų šalikėlį. Panašų nešioju pati. Galima priderinti ir prie trikotažo, ir prie kostiumėlio... |
robe-a | Nėrimo būdų yra daug, aišku be vąšelio neapsieisi Man patinka nerti atskirus motyvus. Ir iš jų galima daug gražių darbelių pasidaryti. Rudenėja, tad siūlau kelis lengvus šalikėlius. |