Forumas | Mezginys.lt - megzti rankdarbiai | Mezgimo idėjos ir svajonės

colibricolibri
KristinaL, 2010-11-19 18:14:00
Merginos,o ka reiskia " dvi akis sumegsti gerai?
reiškia 2 akis sumezgi - taip, kaip megztumei vieną gerą akį, bet prie jos "pridedi dar vieną.
KristinaLKristinaL
Merginos,o ka reiskia " dvi akis sumegsti gerai?
olgaKolgaK
konecno mozno.daze na litovskom jazike
KristinaLKristinaL
olgacat, 2010-11-18 14:06:36
tu man parasyk koki noretum.kiaurarasciu,pines ar dar koki.as pasiziuresiu pas save
Olechka, mne vot krasnenkij ponravilsia... mozhno kakto scemu ili kak tam budet? ja tolko nedlinnyj rukav delat budu. Ochen simpatishno
olgaKolgaK
tu man parasyk koki noretum.kiaurarasciu,pines ar dar koki.as pasiziuresiu pas save

olgaKolgaK
ir dar

olgaKolgaK
dar

olgaKolgaK
Kristina,gal kas patiks

KristinaLKristinaL
Merginos,ieškau sau nusimegsti Bolero, gal švarkelį 3/4 rankovių. Gal turit kokių su schemom ir be?
jolacka007jolacka007
aciu, liole, uz patarimus ir pagalba! reiks pasibaigti ka pradejus megzti/nerti ir bandysiu issirinkus koki tais lengvesni pradeti.tik va, man neaisku ar reikia kaip tais pasizymeti rasta jei mezgi ratu kad jo nepamestum? geda pasakyti, bet nlb susigaudau, kaip is vienos eilutes pereiti i kita...
LioleLiole
Čia schema įdedu. Ir dar čia gal rasi ką nors patinkančio http://picasaweb.google.ru/irinka60
LioleLiole
nelabai aš didelė mezgėja, bet manau megzti pradedam nuo sijono viršaus ir toliau mezgam virbalais su valu ratu.
Šis man labai gražus sijonukas. O šiaip tai išsirenki bet kokios patinkančios servetėlės schemą ir mezgi nuo kažkelintos eilės. Kiek čia paskaičiau kur, tai maždaug nuo 15-20 eilės pradeda. Čia gal nuo rašto priklauso, net nežinau. Nelabai kokia aš patarėja
jolacka007jolacka007
sveikutes! prisiziurejau laaabai jau daug serveteliniu sijonu.tik dar niekaip nebandziau tokio sukonstruoti. pvz ar reikia megzti is blogosios puses jei mezgi virbalais su valu ir mezgi be siuliu? gal kas galetu pasidalinti patirtimi ir schemomis?.. padekit. is anxto labai didelis aciu!